Hegesztőgép vélemények

Ennek az oldalnak a célja, hogy minél több hegesztőgép/plazmavágó tulajdonságot / képet / videót megjelenítsünk az érdeklődőknek egy helyen, ezzel is segítvén a döntésüket vásárlás előtt.

Minden hegesztőgéphez tartozik egy vélemény rovat, amelyhez bárki beírhatja az adott hegesztőgéphez a véleményét, tapasztalatát.
Elsősorban azt szeretnénk, hogy teret adjunk a releváns véleményeknek, tapasztalatoknak a hegesztőgépekkel kapcsolatosan.
Jelenleg több fórumon/oldalon kell sok anyagot átnézni azért, hogy megtaláljuk a felhasználói tapasztalatokat egy adott géphez.
Ezt szeretnénk leegyszerűsíteni azzal, hogy minden általunk bemutatott géphez lehetőséget adunk a tapasztalatok/vélemények leírására.
Szemben sok értékesítő oldalán megjelenő véleményekkel, mi nem moderáljuk a negatív véleményeket, mert nem célunk az adott géptípus értékesítése/dicsőítése.
Egyedül arra kérnénk mindenkit, hogy kulturált, trágár szavaktól mentes véleményeket írjanak. A sértő, trágár hozzászólásokat természetesen moderáljuk!
Egyenlőre alábbi kategóriák közül választhatnak, de a lista folyamatosan bővül.
Jelenleg is több gép várakozik arra, hogy elkészítsem róluk az ismertetőt. Igyekszem az erőforrásaimnak megfelelően a leggyorsabban közzétenni őket.

MMA inverteres hegesztőgépek

MIG-MAG inverteres és trafós hegesztőgépek

Porbeles hegesztőgépek

TIG DC inverteres hegesztőgépek

Plazmavágó berendezések